Rent a car Royal u Novom Zagrebu, Zagreb, najbolja agencija u Hrvatskoj, cena od 15 evra po danu

Rent a car Zagreb Logo
Rent a car zagreb | Adresa Zrinjevac 22, Zagreb EN REZERVIŠITE
Rent a car zagreb | WhatsApp Rent a car zagreb | Viber Rent a car zagreb | Telefon

Rent a car Royal u Novom Zagrebu, Zagreb, najbolja agencija u Hrvatskoj, cena od 15 evra po danu

Zrinjevac 22, Zagreb
Rent a car Zagreb | Rent a car Novi Zagreb
>REZERVIŠITE

Rent a car Novi Zagreb

Rent a car Novi Zagreb
Rent a car Novi Zagreb – želite li iznajmiti auto ili drugo vozilo u Novom Zagrebu? Na pravom ste mjestu jer Rent a car Zagreb Royal nudi rent a car vozila po super povoljnim cijenama. Rent a car možete preuzeti u Novom Zagrebu, u zračnoj luci ili bilo kojoj drugoj lokaciji u Zagrebu. Molimo Vas da nam unaprijed javite datum i vrijeme preuzimanja vozila, kako bismo mogli pripremiti i rezervirati željeno vozilo.

Zašto da odaberete nas?
Odgovor na ovo pitanje je jednostavan: zato što smo najbolja, najpouzdanija, najbrža i najpoštenija rent a car agencija u Novom Zagrebu i u Zagrebu.

Rent a car automobili
Rent a car Zagreb Royal nudi najveći izbor novih rent a car vozila sa ručnim ili automatskim mjenjačem. U našem voznom parku također možete pronaći skupe sportske i luksuzne automobile.

Rent a car Novi Zagreb - cene
Cijene rent a car usluga kreću se od 15 €/dan (eura po danu), a ovise o sezoni i popustima koje nudimo. Plaćanje rent a car usluga se vrši prilikom preuzimanja vozila, bez plaćanja depozita. Procedura preuzimanja vozila traje nekoliko minuta. Plaćanje je moguće izvršiti gotovinom ili bilo kojom platnom karticom (Visa, Master i sl.).

Uvjeti najma automobila
Rentiranje automobila se obavlja bez plaćanja depozita. Dnevna kilometraža u lokalu (na području Zagreba) je neograničena. Svako rent a car vozilo je kasko osigurano od svake vrste štete.

Ostale usluge
Osim standardnog najma automobila, možete koristiti i usluge transfera s profesionalnim vozačem, najam luksuznih vozila, autobusa, minibusa, kombija i limuzina.

Kako rezervirati rent-a-car vozilo?
Rezervaciju rent a car vozila možete obaviti preko web stranice NAJAM VOZILA ili pozivanjem broja +381 63 710 69 23.

Rent a car Zagreb | Kontaktirajte nas Rent a car Zagreb - Call to action

Kako da nas kontaktirate?

Želite da unajmite automobil ili imate pitanja za nas? Pozovite nas odmah!