Rent a car Aerodrom Nikola Tesla Beograd, rentiranje, jeftina cena, nova automatik vozila

Rent a car Zagreb Logo
Rent a car zagreb | Adresa Zrinjevac 22, Zagreb EN REZERVIŠITE
Rent a car zagreb | WhatsApp Rent a car zagreb | Viber Rent a car zagreb | Telefon

Rent a car Aerodrom Nikola Tesla Beograd, rentiranje, jeftina cena, nova automatik vozila

Zrinjevac 22, Zagreb
Rent a car Zagreb | Rent a car aerodrom Beograd

Rent a car Aerodrom Beograd

Ko smo mi?

Rent a car aerodrom Beograd je ekskluzivni domaći brend rent a car-a, koji nudi pouzdane i visokokvalitetne usluge iznajmljivanja automobila svih vrsta i tipova. U Royal-u možete pronaći veliki izbor novih automatik i vozila sa manuelnim menjačem. Ukoliko vam je potreban auto na jedan dan, nedelju dana ili na period duži od mesec dana, uvek ste dobrodošli u Rent a car aerodrom Beograd Royal. Kada rezervišete automobil kod nas, ne morate brinuti o dodatnim troškovima. 

Preuzimanje automobila u Beogradu 

Rent a car automobili i vozila se preuzimaju na bilo kojoj lokaciju u Beogradu ili na aerodrom Nikola Tesla. Molimo vas da unapred pošaljete ili javite datum i vreme preuzimanja vozila, kako bismo mogli da pripremimo vaše rent a car vozilo. 

Rent a car aerodrom Beograd vam nudi tzv. ALL INCLUSIVE uslugu, u koju su uračunati svi porezi, zeleni karton, full kasko osiguranje i neograničena kilometraža. Dakle, kod nas nema skrivenih troškova rezervacije automobila i drugih vozila.

Novi i maksimalno sigurni automobili

Sva naša vozila su u odličnom tehničkom stanju, nova su, redovno održavana i kasko osigurana. Rentiranjem našeg automobila ili vozila plaćeno je i puno osiguranje od eventualne štete nastale tokom vožnje. 

Koje automobile možete da iznajmite kod nas? 

Mi posedujemo veliki broj automobila i vozila različitih renomirnaih svetskih proizvođača: Renault, Peugeot, Fiat, Mercedes, Mazda, Volkswagen, Ford, Renault, Hyundai, Opel, Toyota itd. Kod nas možete pronaći sve klase automobila i vozila za rentiranje.

Cena iznajmljivanja automobila i vozila

Cene rentiranja rent a car automobila i vozila su vrlo povoljne i kreću se od 12-30 €/dan izvan sezone. Tokom sezone, cene iznajmljivanja i rentiranja vozila bude viša za oko 20-30%.

Podrška na teritoriji Srbije, regiona i EU

Ukoliko odlučite da rentirate naš rent a car auto ili drugo vozilo, imaćete podršku 24/7 na teritoriji Srbije, regiona i EU. 

Plaćanje rent a car usluga

Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred, prilikom preuzimanja vozila. Procedura preuzimanja vozila je brza i ne traje dugo. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojim tipom platnih kartica (Visa, Master itd). Plaćanje depozita nije obavezno. 

Uslovi najma vozila

Uslove iznajmljivanje automobila ili vozila možete pogledati preko ovog linka: USLOVI NAJMA.

Rezervacije 

Rentiranje i rezervaciju rent a car automobila ili vozila možete obaviti putem našeg web sajta https://www.rentacaraerodrombeograd.rs.

Na stranici RENT A CAR VOZILA možete saznati više informacija o cenama iznajmljivanja automobila tokom letnje i zimske sezone, kao i druge važe informacije. 

Rent a car Zagreb | Kontaktirajte nas Rent a car Zagreb - Call to action

Kako da nas kontaktirate?

Želite da unajmite automobil ili imate pitanja za nas? Pozovite nas odmah!